Hapjesschalen & salades

Hapjesschalen & salades

Wij verzorgen ook zelfgemaakte salades als huzarensalade, rundvleessalade of vissalade. Ook kunnen wij uw borrel, verjaardag of bruiloft verzorgen met uitgebreide hapjesschalen.

Wilt u een hapjesschaal bestellen voor uw verjaardag, borrel of bruiloft dat kan bij ons! Wij hebben diverse hapjesschalen waarbij we tegemoet komen in uw wensen.

 

Standaard hapjes schaal
€4,75 per persoon

stukje kaas, droge worst, leverworst, ei met spek, katenspek met monchou, kipspies en komkommer.

Luxe hapjes
€0,75 cent per stuk

Gevuld eitje, wrap brie ananas, wrap kip kerrie, toastje met brie, toastje met filet americain, sandwich zalm, sandwich gezond, selderij rolletje, tomaat mozarella spies en haring op roggebrood.

hapjesplank inclusief houten plank klein
€27,50

diverse koude hapjes

hapjesplank inclusief houten plank groot
€49,50

diverse koude hapjes

Salades
Ook hebben wij een breed assortiment aan verse salades. Denk hierbij aan huisgemaakte huzarensalade, rundvleessalade, vissalade of vegetarische salade.

Wilt u hier meer over weten? Neem daarvoor contact op met ons via onderstaande button.

1903
Geeke Gritter-Lourens

We wisten al wel dat Paul kwaliteit leverde maar nu dan ook via hem een ‘gourmet compleet’ besteld. Top verzorgd, alles er op en er aan en, zoals we gewend zijn, van een super goede kwaliteit! Echt een aanrader!!

891
Smit

Paul,

De catering was fantastisch geregeld tijdens onze familiedag. Alles was spik en span voorbereid en je was een top gastheer. Veel complimenten ontvangen van de gasten dat het goed en netjes was geregeld ook voor de mensen met speciale dieetwensen. Ga zo door en we zullen je zeker aanbevelen bij anderen

891
Bert en Gea Venema

Hoi Paul,

Het was super verzorgd afgelopen zaterdag 7 januari. Heerlijk eten en zag er leuk uit. Onze complimenten.

Groetjes Bert en Gea