Buffet

Buffet

Buffet catering

Bij ons heb je keuze uit verschillende buffetpakketten, ieder met een eigen thema. Zo heb je keuze uit een stamppotbuffet, een saladebuffet of ons warme of koudebuffet.

Buffet 1
€21,50 per persoon

stokbrood wit en bruin, met kruidenboter, 2 soorten salade, 2 soorten vis/vlees. 2 soorten garnituur en 1 nagerecht.

Buffet 2
€32,50 per persoon

stokbrood wit en bruin kruidenboter, tapenade en aioli, diverse bladerdeeg hapjes, 2 soorten salade, 3 soorten vis/vlees, 2 soorten garnituur, 2 soorten nagerecht en fruit salade en slagroom.

Mochten er speciale dieetwensen of allergieën zijn, kunnen wij hier altijd rekening mee houden. Neem vooraf contact met ons op bij vragen.

Bepaal samen met ons wat het meest geschikt is voor uw wensen. Neem daarvoor contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

1903
Geeke Gritter-Lourens

We wisten al wel dat Paul kwaliteit leverde maar nu dan ook via hem een ‘gourmet compleet’ besteld. Top verzorgd, alles er op en er aan en, zoals we gewend zijn, van een super goede kwaliteit! Echt een aanrader!!

891
Smit

Paul,

De catering was fantastisch geregeld tijdens onze familiedag. Alles was spik en span voorbereid en je was een top gastheer. Veel complimenten ontvangen van de gasten dat het goed en netjes was geregeld ook voor de mensen met speciale dieetwensen. Ga zo door en we zullen je zeker aanbevelen bij anderen

891
Bert en Gea Venema

Hoi Paul,

Het was super verzorgd afgelopen zaterdag 7 januari. Heerlijk eten en zag er leuk uit. Onze complimenten.

Groetjes Bert en Gea

Wat we nog meer voor je kunnen betekenen